Χάρτης Επικοινωνία

77 77 77 45

Tel black small

Μέλος του

Lre7FeFTSFi8KO7uAxgq_Untitled_design_7 EFFE•LABEL• 2020 image005 efwwmf Εισιτήρια

Zohar Fresco

Ημερομηνία: 25.07.2012      Πλατεία Ηρώων - Λεμεσός

Με επιρροές από την Τουρκική και Αραβική παραδοσιακή μουσική αλλά και τη σύγχρονη δυτική μουσική σκηνή, ο Zohar Fresco αποτελεί όχι μόνο ένα από τους σημαντικότερους μουσικούς του Ισραήλ, αλλά και ένα διεθνώς καταξιωμένο συνθέτη και μουσικό ο οποίος συμμετέχει σε διάφορους μουσικούς σχηματισμούς εκπλήσσοντας διαρκώς με τις αναζητήσεις και συνεργασίες του. Η φήμη του ως μουσικός και δεξιοτέχνης στα κρουστά (τουμπερλέκι, bendir, ντέφι, tar) έχει ξεπεράσει τα σύνορα του Ισραήλ κατατάσσοντας τον σήμερα στα κορυφαία όνοματα στο χώρο των Μουσικών του Κόσμου. Μαζί με τους Antonello Messina από την Ιταλία – ακορντεόν, ο Στράτης Ψαραδέλλης από Ελλάδα - λύρα και λαούτο, Miriam Toukan – τραγούδι θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με δικές του συνθέσεις καθώς και αρχέγονες εβραϊκές παραδοσιακές μουσικές σε ενορχήστρωση ειδικά για το σχήμα.

 

Της συναυλίας θα προηγηθεί το φωνητικό σχήμα Αι Φωναί.Τα μέλη του φωνητικού σχήματος ‘Αι Φωναί’ προερχόμενα από διαφορετικούς χώρους της μουσικής και εμπνευσμένα από τη σύγχρονη, κλασική, τζαζ και παραδοσιακή μουσική, αποσκοπούν στη δημιουργία νέων μουσικών

δρόμων.Σε συνεργασία με άλλους Κύπριους μουσικούς οι Αι Φωναί παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα Κυπριακών παραδοσιακών τραγουδιών, προβάλλοντας την ιδιαίτερη δουλιά τους, η οποία ήδη διακρίνεται στο εξωτερικό.

 

Ερμηνεύουν a cappella: Αλέξης Κυριάκου, Αλίκη Χρυσοχού, Άντρη Αντωνίου, Αριλένα Κωνσταντίνου, Έλενα Μιχαηλίδου, Έλενα Φωτίου, Θέμης Χρίστου, Θεόδουλος Χαραλάμπους, Ίρις Πισσαρίδη, Μαρία Γεροσίμου, Μαρία Ιωαννίδου, Μαρίνα Κουντουρίδου, Σάββια Κοζάκου.

 

http://www.zoharfresco.com

http://www.youtube.com/watch?v=9inE5_d_HJA

 

Πληροφορίες: 77 77 77 45

www.rialto.com.cy

www.cyprusrialtoworldmusic.com

 

Είσοδος: Eλεύθερη

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30

small_1339055172 English