Χάρτης Επικοινωνία

77 77 77 45

Tel black small

Μέλος του

Lre7FeFTSFi8KO7uAxgq_Untitled_design_7 EFFE•LABEL• 2020 image005 efwwmf Εισιτήρια

Trio Khoury & Co

Ημερομηνία: 08.07.2011     Πλατεία Ηρώων - Λεμεσός

To Έθνικ Φεστιβάλ συνεχίζεται με το σχήμα Trio Khoury & Co

 

Πέμπτη 7/7 Λευκωσία, Αθλητικό Πάρκο Αγ. Αντρέα

Παρασκευή 8/7 Λεμεσός, Πλατεία Ηρώων

 

Σειρά στο Έθνικ Φεστιβάλ παίρνει μια παράσταση που συνδυάζει την παραδοσιακή με τη σύγχρονη μουσική με ένα από τα αντιπροσωπευτικότερα μουσικά σχήματα της Μέσης Ανατολής, παρόλο που ζουν και δημιουργούν στο Παρίσι.

 

Τα τρία αδέλφια, εμπνευσμένοι βιρτουόζοι μουσικοί, Elia - ούτι, Basil- βιολί και Osama Khoury –κανονάκι, με τους συνεργάτες τους Robert Guillaume - κοντραμπάσσο και Youssef Hbeisch -κρουστά, παρουσιάζουν αυθεντικές μουσικές ενσωματώνοντας στην κλασική Αραβική και

μουσική της Ανατολής στοιχεία από διάφορες μουσικές παραδόσεις, της Ιορδανίας, της Τουρκίας, της Περσίας αλλά και σύγχρονες επιρροές όπως τζαζ, φλαμέγκο κ.α.

 

Με την μουσική τους παρουσία έχουν επιτύχει να τοποθετήσουν την παραδοσιακή Αραβική μουσική στη σύγχρονη μουσική σκηνή αναμιγνύοντας το ούτι, το κανούν, το κανονάκι και το βιολί της Ανατολής με τους ήχους του φλαμέγκο, της κέλτικης και ινδικής παράδοσης με τη τζαζ.

 

www.thekhouryproject.com

 

Αθλητικό Πάρκο Αγ. Αντρέα, Λευκωσία– Πέμπτη 7 Ιουλίου

*Η παράσταση μεταφέρεται στη Λευκωσία με τη συνεργασία του Δήμου Λευκωσίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Νύκτες Καλοκαιριού»

 

Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός – Παρασκευή 8 Ιουλίου

Πληροφορίες: 77 77 77 45

www.rialto.com.cy  www.cyprusrialtoworldmusic.com

 

Είσοδος: Eλεύθερη

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20:30

2 English