Χάρτης Επικοινωνία

77 77 77 45

Tel black small

Μέλος του

Lre7FeFTSFi8KO7uAxgq_Untitled_design_7 EFFE•LABEL• 2020 image005 efwwmf Εισιτήρια

Saffran

Ημερομηνία: 30.07.2014   Ώρα: 20.30  Πλατεία Ηρώων - Λεμεσός

Ένα σχήμα που δεν μπορεί να χαρακτηριστεί οτιδήποτε άλλο εκτός από Μεσογειακό. Οι μουσικές σχολές, οι επιρροές καθώς και η καταγωγή των πέντε μουσικών από την Αυστρία, Ιταλία, Γαλλία και την Χώρα των Βάσκων, συνθέτουν ένα απίστευτο και ενθουσιώδες μείγμα ρυθμών και τραγουδιών που ενθουσιάζουν το κοινό από όπου και αν προέρχεται.

 

Το σχήμα SAffrAn συνηθίζει να μαγειρεύει εύγευστα θεατρικά μουσικά πιάτα κάθε μέρα. Με την διαφορετική υφή των μουσικών τους οργάνων εμπλουτίζουν παραδοσιακά φολκλορικά και γαλλικά τραγούδια ιδιαίτερα με μεσογειακούς ρυθμούς.

 

Στο μενού τους έχουν επίσης νέα πιάτα με σπιτικά -αυθεντικά και πρωτότυπα μείγματα. Το μπόλικο χιούμορ των SAffrAn είναι το μυστικό της επιτυχίας τους, που σαν καλό κρασί γίνεται καλύτερο με τα χρόνια.

 

Οι SAffrAn «μαγειρεύουν» αυτό το διάστημα σε μουσικές σκηνές, θέατρα, μπαρ και στους δρόμους της Βαρκελώνης. Σε χωριά της Καταλονίας παρουσιάζονται επίσης σε πολιτιστικά κέντρα, τοπικά φεστιβάλ κ.α., ενώ έχουν παρουσιαστεί και σε διάφορα φεστιβάλ εκτός Ισπανίας.

 

Μουσικοί

Arnim Scheidel (Αυστρία): βιολί, φωνή, μπρίκια

Francesca Frigeri (Ιταλία): φωνή τσαγέρα

Manu Barandiaron (Χώρα των Βάσκων): τσέλο, φωνή, ρούμπα

Don Raphael (Γαλλία): ακορντεόν, κουτί κρασιού, φωνή

Martial Larbourlette-Mehat (Γαλλία): κιθάρα, μπουκάλια

 

Ιστοσελίδα: www.saffransoup.com

 

Ώρα έναρξης παραστάσεων: 20.30

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: 77 77 77 45

www.cyprusrialtoworldmusic.com

SAffrAn English